1.067.017

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vad- és halételek


Kiadó: ÁFÉSZ
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 46 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 9 cm
ISBN:
Megjegyzés: Készült 500 példányban.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a tartalomból:
A vadhúsokból és vadszárnyasokból a hagyományos ételek ízeitől eltérő sokféle jellegzetes étel állítható elő.
A vadételeknél - bár az átlagosnál kisebb mértékben -... Tovább

Előszó

Részlet a tartalomból:
A vadhúsokból és vadszárnyasokból a hagyományos ételek ízeitől eltérő sokféle jellegzetes étel állítható elő.
A vadételeknél - bár az átlagosnál kisebb mértékben - megtalálhatók a magyaros konyha jellemző ételkészítési módjai és ízesítési, fűszerezési jellegzetességei. Ezeknél az ételeknél jellemző a húsok felhasználás előtti pihentetése, idősebb állatok esetében a húsok szalonnával való burkolása, illetve tűzdelése.
A vadételek sajátossága a húsok gazdagabb fűszerezése, ehhez speciális fűszernövények felhasználása és a húsokhoz készített különböző mártásoknak is az átlagosnál aromásabb, fűszerezettebb módon történő előállítása. A vadhúsok jellegzetes ízeit, zamatát a mártások, köretek hangsúlyozottan kiemelik... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem