kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Élelmiszeripari Főiskola |
---|---|
Kiadás helye: | Szeged |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 118 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 21 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | 100 példányban jelent meg. |
Bevezetés | 3 |
Közvetlenül redukáló cukor meghatározása Schoorl-Regenbogen szerint | 19 |
Szacharóztartalom meghatározás tejszárazanyagot nem tartalmazó készitményekben térfogatos módszerrel | 19 |
Összes cukortartalom meghatározása; szacharóz és laktóz külön meghatározása tejszárazanyagot tartalmazó csokoládé készitményekben térfogatos módszerrel | 23 |
Szacharóztartalom meghatározása tejszárazanyagot nem tartalmazó csokoládé készitményekben polarimetirás módszerrel | 23 |
Összes cukortartalom meghatározása; szacharóz és laktóz külön meghatározása tejszárazanyagot tartalmazó készitményekben polarimetriás módszerrel | 26 |
Csokoládébevonat mennyiségének meghatározása mártott szaloncukor esetében | 26 |
Refraktométeres zsirtartalom meghatározás | 28 |
Viztartalom meghatározás száritással | 34 |
Refraktométeres viztartalommeghatározás | 36 |
Savtartalommeghatározás keménycukorkából | 39 |
Töltelékarány meghatározása keménycukorkából | 42 |
Kakaóbab vizsgálatok | 43 |
Karamellizálódási próba | 47 |
Italszuszpenzió tartósságának meghatározása | 48 |
Édesipari késztermék minősitési rendszere | 50 |
Függelék | 59 |
1-7. sz. táblázatok | 60 |
Törzslapok | 74 |
Szabványok | 104 |
Irodalomjegyzék | 116 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.