kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kossuth Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 106 oldal |
Sorozatcím: | Sütés-főzés |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Előszó | 3 |
A sütés-főzés tanításának fontosabb elvei | 5 |
A sütés-főzés módszerei | 9 |
A levesek | 9 |
A mártások | 19 |
A főzelékek | 24 |
A köretek | 33 |
A saláták | 39 |
A tojásételek | 45 |
A tej- és tejtermékételek | 49 |
A gombás ételek | 54 |
A halételek | 58 |
A húsételek | 62 |
A belsőségételek | 74 |
A szárnyasételek | 77 |
A vad-és vadszárnyasételek | 81 |
A hidegkonyha | 85 |
Tészta-, édesség-, gyümölcskészítmények | 88 |
Az étrend-összeállítás | 94 |
Néhány javaslat az étrend-összeállításhoz évszakonként, alkalmanként | 96 |
A terítés | 104 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.