A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Unsere Lebensmittel und ihre Veränderungen

Az élelmiszer és változásai - Mit einer Darstellung der Lehre von der Kochwissenschaft/A konyhatudomány tükrében - Mit zahlreichen Versuchen für Kurse und Unterricht/Számos kísérlettel tanfolyamokhoz és órákhoz

Szerző
Drezda
Kiadó: Verlag von Theodor Steinkopff
Kiadás helye: Drezda
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 404 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: 87 fekete-fehér fotóval és ábrával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könyvet kifejezetten vegyészek, tanárok, élelmezési tisztviselők és a dietetikus konyhákon, a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban dolgozó közellátási élelmiszertechnikusok számára ajánlott. Az élelmiszerre gyakorolt különféle fizikai hatásokat, az élelmiszeripar fejlődését és a modernizációval járó előnyöket mutatja be számos gyakorlati példa segítségével. 87 fekete-fehér fotóval, ábrával, valamint 74 táblázattal.

Tartalom

gazdaság, technológia, mezőgazdaság, élelmiszer, alapanyag, gyártás, tartósítás

Dr. Wilhelm Ziegelmayer

Dr. Wilhelm Ziegelmayer műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Wilhelm Ziegelmayer könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem