kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kossuth Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 36 oldal |
Sorozatcím: | Nők Magazinja Szakácsfüzetek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-09-3470-1 |
Bevezető | 7 |
Sós sütemények | 9 |
Mandulás szelet | 9 |
Túrópogácsa | 9 |
Tepertős pogácsa | 9 |
Sajtos lapkák | 10 |
Juhtúrós csíkok | 10 |
Hideg előételek | 10 |
Majonézes heringsaláta | 10 |
Rákkoktél | 11 |
Hússaláta | 11 |
Csirkekocsonya | 12 |
Sonkás salátatál | 12 |
Leveles | 13 |
Zöldborsóleves galuskával | 13 |
Gombaleves májgombóccal | 13 |
Zellerpüréleves pirított zsemlekockával | 14 |
Spárgaleves eresztett tojással | 14 |
Húsleves maceszgombóccal | 14 |
Grízgaluskaleves | 15 |
Karfiolleves apró kockatésztával | 15 |
Magyaros burgonyaleves | 15 |
Fejtettbab-leves hidegen | 16 |
Gyümölcsleves hidegen | 16 |
Főételek | 16 |
Töltött csirkecomb burgonya- és rizskörettel, salátával | 16 |
Becsinált csirke vajas burgonyapürével | 17 |
Gombás csirkemáj házi tarhonyával | 17 |
Tűzdelt pulykamell burgonyával, aszaltszilva-kompóttal | 18 |
Dióval rántott pulykamell burgonyapürével, almakompóttal | 18 |
Töltött pulykamell rizzsel, uborkasalátával | 18 |
Rizses kacsa vegyes savanyúsággal | 19 |
Libamell vadasan, zsemlegombóccal | 19 |
Pecsenyekacsa vegyes körítéssel | 20 |
Egybesült fasírt vegyes húsból, tojással töltve, burgonyával, savanyúsággal | 21 |
Francia sertésborda vegyes salátával | 21 |
Gombás-tejfölös sertéskaraj burgonyafánkkal | 22 |
Sertés diója pikáns mártással, zöldségkörettel | 22 |
Rántott borjúcomb sajttal és sonkával töltve, rizzsel és savanyúsággal | 23 |
Rántott ponty burgonyapürével, majonézzel | 23 |
Gombás ponty kockatészta ágyon | 23 |
Rácponty | 24 |
Olasz marhafelsál makarónival | 24 |
Lecsós marhaszelet házi tarhonyával | 24 |
Töltött káposzta | 25 |
Csemegék | 25 |
Gyümölcssaláta tejszínhabbal | 25 |
Aranka-puding vegyes gyümölccsel | 26 |
Vegyes kompót vagy befőtt tejszínhabbal | 26 |
Madártej | 26 |
Gesztenyepüré | 27 |
Almásrétes | 27 |
Kakaós szelet | 27 |
Almás-diós szelet | 28 |
Piskótarolád | 28 |
Daramorzsa | 28 |
Riszfelfújt borsodóval | 28 |
Darafelfújt karamellöntettel | 29 |
Arab ingben | 30 |
Palacsintafelfújt | 30 |
Aranygaluska | 30 |
Stíriai metélt | 31 |
Mandulás linzer lekvárral | 31 |
Éva-torta | 31 |
Csörögefánk | 32 |
Angol diós szelet | 32 |
Néhány jó tanács | 33 |
Rejtvény | 35 |