Bevezető gondolatok | 6 |
Karácsonyi menü pisztránggal | |
Rákkoktéllal töltött avokádó | 8 |
Karácsonyi pezsgőleves | 8 |
Pisztráng kékre főzve | 9 |
Mákos koszorú | 9 |
Karácsonyi menü pulykamellel | |
Spárgakrémleves | 10 |
Omlós tészta a tenger gyümölcseivel | 11 |
Gesztenyével töltött pulykamellfilé | 11 |
Királyi charlotte | 11 |
Húsvéti menü báránybordával | |
Kagylósaláta | 12 |
Erőleves szárnyasgaluskával | 12 |
Báránybordák tésztaköpenyben és mentás borsópürével | 13 |
Vezúvi meglepetés | 13 |
Húsvéti menü lazaccal | |
Cikóriahajók sajtkrémmel | 14 |
Tárkonyos bárányleves | 14 |
Lazacderék roston finom füves vajmártással | 15 |
Savarin gyümölcsökkel | 15 |
Ünnepi pezsgős vacsora | |
Zöldségerőleves fürjtojással | 16 |
Kaviáros blini | 16 |
Zsályás borjújava | 17 |
Gyümölcskehely parféval | 17 |
Bálint-napi menü | |
Cikóriakehely naranccsal | 18 |
Bélszínjava selymes, színes borsmártással | 18 |
Sajttál | 18 |
Bájoló muskotályalagút | 19 |
Szilveszteri menü 12 személyre | |
Tőkehalkrémleves | 20 |
Waldorf-saláta | 20 |
Szilveszteri vegyes saláta | 20 |
Malacgalantin | 21 |
Vörösboros szarvasragu erdei gombával | 22 |
Profiterol málnakrémmel töltve | 23 |
Esküvői menü 12 személyre | |
Avokádó carpaccio | 24 |
Vőlegényleves | 24 |
Borgőzös süllőtekercs | 25 |
Grépfrút sorbet | 25 |
Wellington-bélszín burgundi mártással | 26 |
Croque-en-bouche | 27 |
Hústalan ünnepi menü | |
Fodrosendíva saláta | 28 |
Brokkolikrémleves tönkölygombóccal | 28 |
Rántott camembert gyümölcsökkel | 29 |
Crépes Susette | 29 |
Gyerekzsúr | |
Színes krémsajttorta | 30 |
Pástétommalacok ropogós salátával | 30 |
Müzlipuding friss gyümölcsökkel | 31 |
Állófogadás 12 személyre | |
Mediterrán saláta | 32 |
Töltött zellergondolák | 32 |
Vegyes leveles saláta | 33 |
Nyelvhalpástétom | 33 |
Tésztasaláta rákkal | 34 |
Borított szárnyaspástétom | 34 |
Hideg angol hátszín | 35 |
Fekete-erdei meggytorta | 35 |
Garden party 12 személyre | |
Töltött profiterolok | 36 |
Vichy krémleves | 36 |
Szarvasbélszín Szép Ilonka módján | 36 |
Sajttál | 37 |
Gyümölcstorta | 37 |
Ünnepi menü vadnyúllal | |
Görög parajtorta | 38 |
Vadnyúlderék krémmártással | 38 |
Gyümölcszselé friss gyümölcsökkel | 39 |
Ünnepi menü házassági évfordulóra | |
Füstöltlazac-tekercs tejszínes tormával | 40 |
Tűzdelt őzgerinc sünkrokettel | 40 |
Sajttál | 41 |
Barackos-citromfüves habtekercs | 41 |
Farsangi menü | |
Tokaji libamájterrine | 42 |
Töltött fogas zöld mártással | 43 |
Farsangi fánk | 43 |
Születésnapi menü | |
Nizzai saláta | 44 |
Narancsos kacsa | 44 |
Gyümölcsös túrótorta | 45 |
Vadászünnep | |
Erdeigomba-krémleves | 46 |
Mandulás őzfilé Szent Hubertusz kedve szerint | 46 |
Erdei szederrel töltött aranygaluska | 47 |
Ünnepi menü sáfrányos borjúszűzzel | |
Brokkolis-kelvirágos torta tofuval és jégsalátával | 48 |
Mángoldba tekert borjúszűz sáfránymártással | 48 |
Egzotikus gyümölcssaláta | 49 |
Ballagási menü | |
Cukorborsó saláta | 50 |
Szent Jakab-kagyló házában sült tengeri csemege | 50 |
Camembert-rel töltött bundás jércemell | 52 |
Epres rétestorta | 51 |
Eljegyzési menü | |
Rákkoktél | 52 |
Sütőtökkrémleves tésztasüveggel | 52 |
Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykatekercs diómártással | 53 |
Crépe Melba | 53 |
Anyák napi menü | |
Dinnyesaláta pármai sonkával | 54 |
Göngyölt spárga csőben sütve | 54 |
Nyelvhaltekercs bíboros mártásban | 55 |
Mentában fürdetett ananász | 55 |
Ünnepi menü a natúrkonyha kedvelőinek | |
Nyers zelleres gombasaláta radicchioágyon | 56 |
Kerti zöld krémleves | 56 |
Tofucurry barna rizzsel | 57 |
Kölespuding gyümölcsökkel | 57 |
Pásztoróra menüje | |
Osztriga pezsgővel | 58 |
Zellerkrémleves fürjtojással | 59 |
Pástétomkosárkák hercegnő módjára | 59 |
Indiai gyömbéres bárányragu | 59 |
Néhány gondolat a borokról | 60 |
A receptek betűrendes mutatója | 64 |