Kiadó: | Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 120 oldal |
Sorozatcím: | Évszakok konyhája |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-547-027-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Előszó | 7 |
Ételsorok | 11 |
Tavaszi menü | 13 |
Ünnepi menü a mennybemenetel napjára | 19 |
Pünkösdi menü | 25 |
Indonéz rizstál | 33 |
Ünnepi menü | 39 |
Nagy karácsonyi menü | 45 |
Ételsor pulykával | 51 |
Flamand karácsonyi menü | 57 |
Ételsor háromkirályok napjára | 63 |
Ételsor a tengergyümölcseiből | 69 |
Büféasztalok és villásreggelik | 75 |
Ünnepi büféasztal | 77 |
Tarka rizsbüfé | 87 |
Húsvéti villásreggeli | 93 |
Nyári villásreggeli | 103 |
Újévi villásreggeli | 109 |
Étvágyfalatok | 115 |
Tárgymutató | 120 |