kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Master Food Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 256 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 18 cm |
ISBN: | 963-204-336-7 |
Megjegyzés: | Unger Károly szerző által dedikált példány. Színes ételfotókkal gazdagon illusztrálva. |
A szerző előszava | 7 |
Általános tudnivalók a szárnyasok konyhai feldolgozásáról | 11 |
Levesek | 19 |
Ételek a fiatal rántani való csirkéből | 35 |
Tanyasi csirkéből készült ételek | 55 |
Tyúkból és kakasból készült ételek | 119 |
Gyöngytyúkból készült ételek | 143 |
Pulykából készült ételek | 159 |
Kacsából készült ételek | 181 |
Hideg szárnyasételek | 197 |
Hideg mártások | 211 |
A kerti parti (barbecue) ételei | 217 |
Öntetek-dresszingek a barbecue-ételekhez | 225 |
Ízesített vajak - fűszervajak | 231 |
Fűszerek és fűszernövények | 237 |
Praktikus jó tanácsok a konyhában | 245 |
Részletes tartalomjegyzék | 251 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.