1.054.440

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ultra Pro Szakácskönyv

Ultra gyorsan Profi módon


Kiadó: Tupperware Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-89202-0-1
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Használati tanácsok:
- Használat előtt győződjünk meg róla, hogy a grill funkció nincs bekapcsolva, mert az rongálhatja az edényt!
- Az edényt úgy helyezzük be a sütőbe, hogy 5 cm távolságra... Tovább

Előszó

Használati tanácsok:
- Használat előtt győződjünk meg róla, hogy a grill funkció nincs bekapcsolva, mert az rongálhatja az edényt!
- Az edényt úgy helyezzük be a sütőbe, hogy 5 cm távolságra legyen a hátsó és oldalsó falaktól, valamint a sütő tetejéről!
- A sütési idő ne legyen hosszabb 2 óránál!
- A sütés során ügyeljünk rá, hogy forró csont ne érjen az edény falához, mert az megégetheti az edényt!
- Az UltraPro-t soha ne tegyük közvetlenül a sütő aljába!
- Amikor kivesszük az edényt a sütőből, mindig használjunk edényfogó kesztyűt!
- Találáskor ne használjunk fém eszközöket az edényben, mert azok megsérthetik az edény felületét!
- Ha az edények mikrohullámú sütőben használjuk, mindig legyen rajtuk a tető.
Tisztítási tanácsok:
- Az első használat előtt alaposan mossuk el a terméket!
- Az edényeket meleg, mosogatószeres vízben mosogassuk el, de ne használjunk durva szivacsot vagy súrolószert, mert azzal megkarcolhatjuk az edényt!
- Az edények mosogatógépben is moshatóak. Vissza

Tartalom

TARTALMAS KEZDET 4
Öt emeletes zöldség terrine 6
Csirkemáj parfé 8
Cukkíni terrine lazaccal 9
Hús terrine 10
Nyúl zselében 12
Töltött káposzta "csomagok" 14
POMPÁS FOLYTATÁS 16
Tengeri halfilé parmezán sajttal 18
Tőkehal sonkával, kék sajttal és pritamin paprikás árpagyönggyel 20
Csirke gumós zöldségekkel 22
Csirkemell kiwivel tálalva 24
Pulykacomb tengeri sóval és hagymás burgonyával 26
Tárkonyos kakas 28
"Haláli jó" marharagu 29
Sült csirke gesztenyével és gombával 30
Kakas fügével és szőlővel 32
Keleti csirkeragu 34
Sörben sült nyúl olívabogyóval 35
Sáfrányos borjúlapocka 36
Zsályával sült oldalas 38
Bőrében sült sonka fehérrépával és gombával 40
Zöldséges ragu ananásszal 42
Kéksajtos marhasült 43
Malacsült mustáros bundában, zöldségekkel 44
Óriás hajtott pizza (Calzone) 48
Raviolis rakott cukkíni 50
Francia burgonya másként 52
Rozmaringos sült malac 54
Dupla Sajtos francia burgonya 55
TÖKÉLETES BEFEJEZÉS 56
Almás piskóta 58
Gyors diós sütemény 60
Csokoládéhabos narancskehely 62
Mandulás élvezet 63
Szedres-vörösboros körte 64
Körtés egybesült fenyőmaggal 66
Gyömbéres kenyér 68
Gránátalma szirupos márványsütemény 69
Könnyű gyümölcsös tál 70
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem