kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Élet és Egészség Kiadás |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 193 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-9122-14-9 |
Megjegyzés: | Gazdagon illusztrálva színes fotókkal, ábrákkal. |
Előszó | 11 |
Nyolc döntő tényező | 13 |
A táplálkozás jelentősége | 23 |
Miért eszünk? | 31 |
A szénhidrátok | 37 |
A zsírok | 45 |
A fehérjék | 55 |
A vitaminok | 65 |
Az ásványi anyagok | 81 |
Újdonság sok hagyománnyal | 95 |
A legegészségesebb népek titka | 103 |
Jó okok a változtatásra | 115 |
A húsfogyasztás hátrányai | 129 |
A kiegyensúlyozott táplálkozás | 139 |
Akik veszítenek, nyernek | 159 |
Az átmeneti étrend | 171 |
Fogalmak | 181 |
Mértékegységek | 185 |
Tárgymutató | 187 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.