1.062.077

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

TV Paprika Magazin 2010. április

V. évfolyam 4. szám

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 90 oldal
Sorozatcím: TV Paprika Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó


8 húsgombóc a világból
HA MINDEN NEMZET ZÁSZLAJÁRA TŰZNÉ KEDVENC HÚSGOMBÓCÁT, OLYAN EGYFROMÁK LENNÉNEK A LOBOGÓK, MIN KÉT TOJÁS, AZAZ AKTUÁLISABBAN HÚSGOMBÓC. A LÉNYEG, MINT MINDIG, MOST IS... Tovább

Előszó


8 húsgombóc a világból
HA MINDEN NEMZET ZÁSZLAJÁRA TŰZNÉ KEDVENC HÚSGOMBÓCÁT, OLYAN EGYFROMÁK LENNÉNEK A LOBOGÓK, MIN KÉT TOJÁS, AZAZ AKTUÁLISABBAN HÚSGOMBÓC. A LÉNYEG, MINT MINDIG, MOST IS BELÜL VAN.
A HOZZÁVALÓK VÁLTOZATOSSÁGA ÉS PERSZE A MÁRTÁS AZ, AMI IZGALMAS ÍZEKKEL KOMBINÁLJA A KIS GÖMBÖCÖKET, NE DŐLJÖN HÁT BE A LÁTSZATNAK, ÉS ÉLVEZZE AZ ORSZÁGOK ADTA VÁLTOZATOSSÁGOT! Vissza

Tartalom

4 KEREK VILÁG: 8 húsgombóc a világból
12 AJÁNLÓ: Nincs is jobb a tavaszi dunsztolásnál!
14 HÚSVÉTOLÓ: 4 locsolás előtti étel
20 ALAPOZÁS: Az ízlés pszichológiája
24 PANÍR-MANÍR: 8 recept megbundázva
32 ALAPOZÁS 2: Felejtse el a nagyi trükkjeit!
36 FRISSEN FEJVE: 6 remek kecske teremtette étel
44 IKEA-KONYHA: Lapra szerelhető étkek
48 ÍNYENCFALATOK: 5 bukolikus tészta
54 KONYHANYELV: Hozzávalók egy thai vacsorához
56 1 SÜTI A HÁLÓRÓL: Borzasan egyszerű
58 SÜSSSÜNK VALAMIT!: 5 olvatag élvezet
64 HEURÉKA!: Gyaluról mintázták a sajtszeletelőt
66 EGYBŐL HÁROM: Karalábé
70 SZTÁRSPARHELT: Magas szőke húsimádó
72 MOST KITÁLALOK!: Olvasóink küldték
74 HOLMES ÉS WATSON: Firkász étterem és kávézó
78 GYARMATÁRU: 3 távoli ismerős
84 KULTÚRKÖRET: Havi programajánlónk
86 CÉLSZERSZÁM: Miért jobb a 60 perces lágy tojás?
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
TV Paprika Magazin 2010. április TV Paprika Magazin 2010. április
Állapot:
840 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba