1.067.209

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

TV Paprika Magazin 2007. november

II. évfolyam 11. szám

Szerkesztő

Kiadó: Napocska Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 90 oldal
Sorozatcím: TV Paprika Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Azokat, akik szerint Magyarország a világ gasztronómiájának Gundel Károly óta semmit nem adott, el kell keserítenünk. Vagyis inkább fel kell, hogy vidítsuk őket.
A Michelin-csillagok garmadáját... Tovább

Előszó

Azokat, akik szerint Magyarország a világ gasztronómiájának Gundel Károly óta semmit nem adott, el kell keserítenünk. Vagyis inkább fel kell, hogy vidítsuk őket.
A Michelin-csillagok garmadáját birtokló "molekuláris gasztronómusok" kasztja nem létezne a magyar Kürti Miklós nélkül. Ő az, aki ezt a hangzatos nevet kitalálta annak idején, mert így könnyebben kapott pénzt kutatásaira. Érvei közt szerepelt például, hogy több tudásunk van a Vénusz felszínének hőmérsékletéről, mint arról, mi megy végbe egy szuflé belsejében. Később számos követője akadt, és a friss kakukkfű mellett a "folyékony nitrogén" feliratú tárolóedény is az erre fogékony konyhák része lett. Hívei publikációikban aztán közel álltak olyan kérdésekhez, mint hogy szabad-e kék edényben félbevágott céklát főzni a leszedés után 2 órával, 67 °C-on, fedő nélkül?
Jelszavuk lett a tökéletességre való törekvés, illetve a már bevált ételek újraértelmezése. Vissza

Tartalom

10 ennivaló sütőtökfogás6
Top 10 sütőtök
Sztárszki és Háccs18
Tony és Giorgio
6 céklavörös fogás22
Céklás receptek
All in
Kelet és Nyugat egy műsorban28
Kultikus kaják40
Campbell leves
"Közel-Kelet, de közel vagy"42
A Közel-Kelet ízei
Alapozás50
Kacsakonfitálás
5 ínyencség52
Körtéből
Teszt58
Paradicsompüré
Gyarmatáru60
3 különlegesség
10 magyar csoda66
Top 10 magyar étel
Kultúrköret74
Havi programajánlónk
Most kitálalok!76
Nézőink küldték
5 habkönnyű hab78
Édes, sós mousse-ok
Paprikakommandó84
A Leroy
Célszerszám87
Kések
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
TV Paprika Magazin 2007. november TV Paprika Magazin 2007. november
Állapot:
840 ,-Ft
4 pont kapható
Kosárba