kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 102 oldal |
Sorozatcím: | Szakmai Kiskönyvtár |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 25 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-7015-13-2 |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér ábrával. |
Vadászat az emberiség történetében | 3 |
Történeti áttekintés | 3 |
A vadhús helye a táplálkozásban | 5 |
Nagyvadak | 5 |
Vadak, vadszárnyasok feldolgozása | 15 |
A nagyvadak átvétele | 15 |
Vadhúsok kezelése, tárolása | 15 |
Fagyasztott húsok felengedtetése | 16 |
Nyúzás | 16 |
Vadhúsok részekre bontása, osztályozása, feldolgozása | 17 |
Vadszárnyasok elsődleges konyhai feldolgozása | 20 |
Vadsertéshúsból készíthető ételek | 23 |
Szarvashúsból készíthető ételek | 34 |
Őzből készíthető ételek | 41 |
Dámvad, muflon | 49 |
Vadnyúlból készíthető ételek | 50 |
Vadszárnyasokból készíthető ételek | 61 |
Fácánból készült ételek | 61 |
Fogolyból készíthető ételek | 73 |
Egyéb vadszárnyasokból készíthető ételek | 80 |
Az 1984. évi Szakácsolimpia díjnyertes vadreceptjei (Mesterszakácsok Receptkönyve eredeti receptjei) | 91 |
Mártások, köretek és egyéb ételkiegészítők | 94 |
Vadászati tilalmi idők | 100 |
A szerző megjegyzése | 101 |
Felhasznált irodalom | 102 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.