1.055.325

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Új szakácskönyv

Szerző

Kiadó: Magyar Nők Országos Tanácsa
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 387 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető3
Levesek - levesbe valók7
A levesekről általában7
Híg levesek9
Sűrített levesek14
Krémlevesek22
Magyaros levesek23
Különleges levesek27
Gyümölcslevesek30
Levesbe valók32
Mártások37
A mártásokról általában37
Hideg mártások39
Meleg mártások45
Különleges mártások45
Főzelékek - köretek57
A főzelékekről általában57
Sűrített főzelékek60
Egyéb főzelékek67
Köretek82
A köretekről általában82
Köretek burgonyából82
Egyéb köretek87
Saláták91
A salátákról általában91
Meleg-hideg tojáségelek111
A tojásételekről általában111
Meleg tojásételek111
Hideg tojásételek121
Meleg előételek124
Az előételekről124
Meleg szendvicsek130
A gombáról általában136
Hideg ételek144
A hideg ételekről általában144
Az aszpik készítése145
Kombinált saláták és ízelítők147
Húsfélék156
A hideg húsfélékről, pecsenyékről általában156
Pástétomok és kocsonyázott ételek159
Szendvicsek164
A szendvicskészítés164
Meleg és hideg halételek168
A halételekről általában168
Meleg halételek170
Hideg halételek180
Húsételek184
Marhahúsból készített ételek184
Bélszínből készült ételek185
Rostélyosok193
A rostélyosról193
Pácolt és főtt marhahúsételek198
Apróhúsételek202
Borjúhúsételek209
A borjúhúsról általában209
Sertéshúsételek213
A sertéshúsról általában213
Sültek - frissensültek223
Párolt és főtt sertéshúsételek234
Sertés apróhúsételek240
Bárány- és ürühúsételek240
A bárány- és ürühúsról általában240
Bárányhúsételek241
Ürühúsételek244
Háziszárnyas-ételek247
A háziszárnyasokról általában247
Vad- és vadszárnyas-ételek265
A vad- és vadszárnyas-ételekről általában265
A házinyúlról273
Tészták - krémek - gyümölcskészítmények275
A tésztákról általában275
Gyúrt tészták276
A gyúrt tészta készítése276
Kelt tészták280
A kelt tészta készítése280
Sós tészták286
Palacsinták288
A palacsinta készítése288
Omlós tészták291
Az omlós tészta készítése291
Vajastészták294
Vajastészta készítése294
Piskótafélék297
Felfújtak - pudingok299
Vegyes tészták301
Rétesek306
A rétestészta készítése306
Öntetek - mártások309
Torták311
A torták készítéséről általában311
Vajkrémek készítése312
A fondan készítése313
Teasütemények319
Hideg krémek322
Gyümölcskészítmények327
A gyümölcskészítményekről általában327
Fagylaltok333
Parfék333
Tej- és tejtermék ételek336
A tej- és tejtermék ételekről általában336
Hideg-meleg italok345
Zöldséglevek345
Friss gyümölcslevek346
Befőzés351
Általános tudnivalók a dzsemek és ízek készítéséről351
Konyhatechnika dióhéjban357
Az étrend összeállításáról357
A sütésről359
A rostélyon sütésről360
A nyárson sütésről362
A pirításról262
Sütés alufóliában262
Sütés "Alutef" serpenyőben363
A párolásról364
A főzésről365
Főzés a kuktafazékban365
A fűszerekről366
Néhány jó tanács az ízesítés-fűszerezésre366
A tálalás és a díszítés tudnivalói370
Tárgymutató373

Turós Emil

Turós Emil műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Turós Emil könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Új szakácskönyv Új szakácskönyv Új szakácskönyv

Néhány lap foltos. Az első kötéstáblára az eredeti borító egy része visszaragasztva.

Állapot:
2.240 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba