kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Parázs Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 196 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 11 cm |
ISBN: | 963-85-806-0-7 |
Bevezető | 7 |
Kirándulásra készültünk! | 8 |
Milyen legyen a hátizsák? | 9 |
Mit tartalmazzon a felszerelés? | 10 |
Mi legyen az elemózsia? | 11 |
Mosogatás a szabadban | 12 |
Tűz, víz | 13 |
Kerékpáros túrázók figyelmébe | 16 |
Vízi túrára fel! | 18 |
Szabadtéri sütés-főzés | 21 |
A nyárs | 21 |
A rostély | 23 |
Bogrács | 24 |
Tepsi, serpenyő | 25 |
Az agyag | 26 |
A fólia | 27 |
A kő | 28 |
Előkészületek a sütés-főzéshez | 29 |
Ételízesítők | 30 |
Ízesített vajak | 31 |
Fűszerezett olajok | 37 |
Ételleírások | 41 |
Szendvicsek, hideg falatok | 41 |
Levesek | 52 |
Zöldséglevesek | 53 |
Gyümölcslevesek | 64 |
Erőlevesek | 67 |
Egytálételek | 69 |
Leves jellegű egytálételek | 70 |
Gyors egytálételek | 83 |
Pörköltek, paprikások | 90 |
Párolt ételek | 105 |
Süssünk nyárson | 110 |
Szalonnasütés | 110 |
Aprónyársak | 113 |
Egybesültek nyárson | 120 |
Rostonsültek | 124 |
Hússzeletek roston sütve | 124 |
Vagdalt húsok roston | 133 |
Roston sült halak | 138 |
Roston sült szárnyasok | 140 |
Agyagban, hamuban, fóliában sült ételek | 141 |
Kövön sütött ételek | 149 |
Tepsiben, serpenyőben készített ételek | 153 |
Tésztaételek | 159 |
Meleg tészták | 160 |
Hideg tészták | 169 |
Mártások | 171 |
Saláták | 178 |
Salátaöntetek | 179 |
Csemegék | 184 |
Gyümölcsös édességek | 186 |
Irodalom | 191 |
Betűrendes mutató | 193 |