1.062.184

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine

Szerző
Fordító
Grafikus
Fotózta
Aarau
Kiadó: AT Verlag
Kiadás helye: Aarau
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol   Német  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 3-85502-446-4
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal. További kapcsolódó személyek a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Eine kulinarische Reise durch die 23 Kantone der Schweiz mit ihren typischen, traditionellen Rezepten, reizvollen Landschaftsbildern und kurzen begleitenden Texten zur Geschichte und Kultur der Schweizer Küche.
This book is a culinary journey through all 23 canton of Switzerland with typical recipes, attractive scenic pictures and short texts about the history and tradition of the Swiss cuisine.

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine Traditionelle Schweizer Rezepte/Traditional Swiss Cuisine

A borító enyhén kopott, foltos. A lapélek foltosak.

Állapot:
2.940 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba