Kiadó: | Minerva Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Félvászon |
Oldalszám: | 231 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 17 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Bevezetés | 5 |
Főzésről általában | 9 |
Zsigerelés | 13 |
Nyúzás | 13 |
Nagyvad feldarabolása | 14 |
Vadszárnyasok tisztítása | 15 |
Vadhúsok tárolása | 15 |
Vadász étrendek | 18 |
Vadszárnyasok | 21 |
Nyúl | 47 |
Őz-muflon | 57 |
Szarvas | 69 |
Vaddisznó | 93 |
Halak | 143 |
Különleges ételek | 163 |
Gombák | 171 |
Erdei gyümölcsök | 183 |
Vadhúsfélékhez mártások készítése | 193 |
Vadhúsfélékhez köretek | 201 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.