kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Táncsics Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 327 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-320-896-3 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrált. |
Előszó | 3 |
A táplálkozásról és a táplálóanyagokról | 5 |
A hal- és vadételek készítésénél használt élelmiszerekről | 11 |
Halakról, felhasználásuk előkészítéséről | 18 |
A vadhúsok osztályozása | 81 |
Erdei gombák | 243 |
Különleges ételek | 270 |
Erdei gyümölcsök | 281 |
Köretek halakhoz, vadhúsfélékhez | 291 |
Mártások készítése halakhoz, vadhúsfélékhez | 312 |