kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Skála-Coop |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Vászon |
Oldalszám: | 213 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Angol |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-322-625-2 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal és fekete-fehér illusztrációkkal. |
(Főzés, étel) | |
Ajánlás | |
Bevezető | |
Konyhai alapeljárások | |
Főzés | |
Sütés | |
Párolás | |
Fűszerfélék | |
Paprika, bors és egyéb fűszerek | |
Levesek, levesbetétek | |
Levesek | |
Levesbetétek | |
Szárnyasokból készült ételek | |
Bárány- és birkahúsból készült ételek | |
Borjúhúsból készült ételek | |
Halak | |
Hideg halételek | |
Meleg halételek | |
Marhahúsból készült ételek | |
Muflonhúsból készült ételek | |
Nutriából készült ételek | |
Nyúlhúsból készített ételek | |
Őzhúsból készült ételek | |
Sertéshúsból készült ételek | |
Szarvashúsból készült ételek | |
Vaddisznóból készült ételek | |
Burgonyából készült ételek | |
Gombából készült ételek | |
Tojásételek | |
Köretek | |
Mártások | |
Saláták |