kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 93 oldal |
Sorozatcím: | Dr. Oetker-csíkos könyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-8280-83-2 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Tojásos előételek, levesek | |
Fürjtojás gombában | 14 |
Kis sajtfelfújt | 14 |
Tojás kétféle krémmel | 15 |
Habos tojás sütve | 15 |
Japán metélttészta-leves tojással | 16 |
Erőleves tojással | 16 |
Csirkekrémleves tojással | 18 |
Csirkehúsleves csurgatott tojással | 18 |
Parajleves tojással | 20 |
Tojásgombóc-leves | 20 |
Húsleves tojástészta betéttel | 21 |
Hárommagos szuflé | 22 |
Túrófelfújt | 23 |
Apró finomságok tojással | |
Fűszeres tojás vörösborban | 26 |
Édes-savanyú lében marinírozott tojás | 26 |
Teatojás gyömbérrel | 27 |
Márványtojás | 27 |
Grillben átsütött sajtos tojáslegyező | 28 |
Fodros saláta posírozott tojással | 28 |
Tojáskrokett | 30 |
Pikáns tojáskrém | 32 |
Paradicsomsaláta tojással | 32 |
Töltött tojás | 33 |
Formában főzött tojás | 34 |
Tojás paradicsomfészekben | 34 |
Tojásos mozzarellás toast | 36 |
Rántottás kenyér rákkal | 36 |
Frittata | 38 |
Palacsinta mogyorós fűszeres mártással | 38 |
Zöld mártás | 40 |
Hollandi sajtmártás | 40 |
Sauce Mousseline | 41 |
Tojással készült főfogások | |
Nyári tojástekercs | 44 |
Indonéziai omlett | 45 |
Cukkiniomlett | 45 |
Omlett francia módra | 46 |
Rakott palacsinta | 48 |
Töltött palacsinta mártással | 50 |
Tonhalas omlett | 52 |
Parasztreggeli | 52 |
Rántotta indiai módra | 54 |
Fokhagymás petrezselymes rántotta burgonyalángoson | 54 |
Parajfelfújt gorgonzola-sapkával | 56 |
Posírozott tojás paradicsomágyon | 57 |
Tojás párolt uborkán | 58 |
Tojás mustármártással | 58 |
Póréhagymás tojásragu | 60 |
Fokhagymás currys tojás | 60 |
Tojással készült desszertek | |
Eperkrémes habos omlett | 64 |
Almás palacsinta | 64 |
Fahéjas palacsintatekercs öntettel | 66 |
Meggyes túrófelfújt | 67 |
Őszibarack árpasapkával | 68 |
Ananász kókuszhabbal | 68 |
Bretagne-i tojásfelfújt | 69 |
Salzburgi nokedli | 70 |
Tojásfelfújt | 70 |
Banánszuflé | 72 |
Almaszuflé | 72 |
Mézes szezámkrém | 74 |
Habgaluska | 74 |
Rossumada | 76 |
Ambrosia | 76 |
Zabaiona | 76 |
Champagne-i sodó | 78 |
Sabayon (Hideg borhab) | 78 |
Bogyós saláta Sherry-habbal | 78 |
Háromszínű Mousse au chocolat | 80 |
Narancsvirág bavarois | 82 |
Meggy tojáshabkrémmel | 82 |
Marquise Alice | 83 |
Vaníliapuding | 84 |
Créme au caramel | 84 |
Kisütött bodzavirág | 86 |
Mirabellás császármorzsa | 86 |
Crépes Suzetta (Lángoló palacsinta) | 87 |
Császármorzsa | 88 |
Minipalacsinta málnakrémmel | 88 |