1.067.081

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tojásételek

Szerkesztő
Nyíregyháza
Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 47 oldal
Sorozatcím: B & W szakácsfüzetek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9260-81-9
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A tojás a magyar konyha egyik legkedveltebb és legfontosabb nyersanyaga. Ez érthető is, hiszen olcsó, tápláló, ízletes.
A tojás ma már télen-nyáron korlátlan mennyiségben kapható. A mesterséges... Tovább

Előszó

A tojás a magyar konyha egyik legkedveltebb és legfontosabb nyersanyaga. Ez érthető is, hiszen olcsó, tápláló, ízletes.
A tojás ma már télen-nyáron korlátlan mennyiségben kapható. A mesterséges keltetés és a hűtőtári tárolás megoldotta az egész éven át tartó rendszeres ellátást, és így alig érezhető a tojás árában a szezonadata ingadozás.
Erről a fontos élelmi nyersanyagról tudnunk kell, hogy biológiailag nagyon értékes, élettani szempontból minden fontos tápanyagot tartalmaz. Vissza

Tartalom

Előszó 3
Levesek 4
Levesbetétek 4
Hideg előételek - mártások 5
Tojáspástétomok 10
Meleg tojásételek 11
Rakott tojások 19
Tojáslepények 21
Tojásfeltétek 23
Tojásételek zöldségfélékkel 25
Húsos tojásételek 29
Tészták, édességek 33
Nemzetközi tojásétel-különlegességek 41
Tojásos italok 46
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tojásételek
Állapot:
940 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba