1.062.355

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Top Secret Restaurant Recipes

Creating Kitchen Clones from America's Favorite Restaurant Chains

Szerző
Grafikus
New York
Kiadó: Plume Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 322 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 0-452-27587-3
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


MAKE-AT-HOME KNOCK-OFFS-YOU'LL SWEAR THEY'RE THE REAL THING
It's no longer necessary to stand in line for a table at T.G.I. Friday's® or Red Lobster®. You can make the menu items you love right at home—with ingredients from your local supermarket. In this unique cookbook Todd Wilbur re-creates more than 100 ' signature dishes from America's most popular chain restau-I V ' rants—including such hot theme eateries as the Hard Rock Cafe®, Planet Hollywood®, and Dive!®. Wilbur's easy-to-make knock-offs, the products of years of research, are indiscernible from the originals—and the most ingenious way we know of to cut down on the cost of eating out. But watch out, once you start cooking, people may start calling for reservations at your dinner table! Here are some of the best-kept restaurant secrets that let you eat in with the great taste of eating out:
• Outback Steakhouse® Bloomin' Onion®
• Chili's® Fajitas for Two
• Tony Roma's® World Famous Ribs
• T.G.I. Friday's® Potato... Tovább

Fülszöveg


MAKE-AT-HOME KNOCK-OFFS-YOU'LL SWEAR THEY'RE THE REAL THING
It's no longer necessary to stand in line for a table at T.G.I. Friday's® or Red Lobster®. You can make the menu items you love right at home—with ingredients from your local supermarket. In this unique cookbook Todd Wilbur re-creates more than 100 ' signature dishes from America's most popular chain restau-I V ' rants—including such hot theme eateries as the Hard Rock Cafe®, Planet Hollywood®, and Dive!®. Wilbur's easy-to-make knock-offs, the products of years of research, are indiscernible from the originals—and the most ingenious way we know of to cut down on the cost of eating out. But watch out, once you start cooking, people may start calling for reservations at your dinner table! Here are some of the best-kept restaurant secrets that let you eat in with the great taste of eating out:
• Outback Steakhouse® Bloomin' Onion®
• Chili's® Fajitas for Two
• Tony Roma's® World Famous Ribs
• T.G.I. Friday's® Potato Skins®
• Pizza Hut® Original Stuffed Crust Pizza
• Sizzler® Southern Fried Shrimp
Plus you'll find out the fascinating history of each restaurant and loads of food lore including how ice cream sundaes got their name. The perfect cookbook for everyone who loves to eat out! Vissza

Todd Wilbur

Todd Wilbur műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Todd Wilbur könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem