Fülszöveg
. i-t ; ¦
Mi . J ¦¦v'l -.ti^l*
ÉTELEK POFONEGYSZERŰEN
Ismeijük be: az ételkészítésnek egyszerűnek kellene lennie, ám belejönni a heti menü megtervezésébe és a konyhai teendőkbe ijesztő feladatnak tűnhet. Toby Amidor vezető táplálkozástudományi szakember, a The HealthyMeal Prep Cookbook című bestseller szerzője szerint a megoldás az, ha csupán heti néhány recepttel kezdünk, majd ezekre építkezünk.
Ebben a kimondottan kezdőknek szánt szakácskönyvben Toby visszatér az alapokhoz. Hathetes menütervet kínál, melyet úgy alkotott meg, hogy rászoktasson bennünket az ételkészítésre, és a hűtőnk egészséges, tökéletesen adagolt ételekkel való feltöltésére. Ez a szakácskönyv menüterveivel, bevásárlólistáival, lépésről lépésre megadott útmutatóival és elronthatatlan receptjeivel kiváló alapot nyújthat ahhoz, hogy a hét minden napját egészséges ételekkel kezdhessük.
• AZ ÉTELKÉSZÍTÉSI 1x1 alapvető információkat biztosít a menütervezéssel, hozzávalók kiválasztásával, edényekkel, ételek...
Tovább
Fülszöveg
. i-t ; ¦
Mi . J ¦¦v'l -.ti^l*
ÉTELEK POFONEGYSZERŰEN
Ismeijük be: az ételkészítésnek egyszerűnek kellene lennie, ám belejönni a heti menü megtervezésébe és a konyhai teendőkbe ijesztő feladatnak tűnhet. Toby Amidor vezető táplálkozástudományi szakember, a The HealthyMeal Prep Cookbook című bestseller szerzője szerint a megoldás az, ha csupán heti néhány recepttel kezdünk, majd ezekre építkezünk.
Ebben a kimondottan kezdőknek szánt szakácskönyvben Toby visszatér az alapokhoz. Hathetes menütervet kínál, melyet úgy alkotott meg, hogy rászoktasson bennünket az ételkészítésre, és a hűtőnk egészséges, tökéletesen adagolt ételekkel való feltöltésére. Ez a szakácskönyv menüterveivel, bevásárlólistáival, lépésről lépésre megadott útmutatóival és elronthatatlan receptjeivel kiváló alapot nyújthat ahhoz, hogy a hét minden napját egészséges ételekkel kezdhessük.
• AZ ÉTELKÉSZÍTÉSI 1x1 alapvető információkat biztosít a menütervezéssel, hozzávalók kiválasztásával, edényekkel, ételek tárolásával és egyebekkel kapcsolatban.
• A HATHETES MENÜTERV megkönnyíti a továbblépést az egyszeri reggeli- és ebédkészítéstől az egész hétre szánt fogások összeállításához.
• AZ ELKÉSZÍTÉSI ÚTMUTATÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
minden hétre biztosít egy menütervet bevásárlólistával, eszközlistával és a napi receptek ismertetésével.
ízelítő a receptekből
Trópusi „egyéjszakás" zabkása
Waldorf saláta könnyedebben, körtével
Juharszirupos-mustáros lazac
Csirkeburrito „csupaszon" Citromos-kapros sárgarépa Fűszeres quinoa és még sok más!
Vissza