| Kiadó: | VEB Gustav Fischer Verlag |
|---|---|
| Kiadás helye: | Jena |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Vászon |
| Oldalszám: | 358 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| állatorvoslás, élelmiszerismeret | |
| A tartalomból: | |
| A hús: vágóállat-ismeret | |
| A hús posztmortális változásai | |
| A hús tartósítása | |
| Étkezési zsírok | |
| Hús- és kolbászáruk | |
| Konzervek, fagyasztott húskészítmények | |
| Szárnyasok | |
| Vadak | |
| Tojás és tojásos termékek | |
| Halak, rákok, tintahalak | |
| Törvényei rendelkezések | |
| Sok fotóval, ábrával, táblázatokkal |