kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | VEB Gustav Fischer Verlag |
---|---|
Kiadás helye: | Jena |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Vászon |
Oldalszám: | 358 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Német |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | |
állatorvoslás, élelmiszerismeret | |
A tartalomból: | |
A hús: vágóállat-ismeret | |
A hús posztmortális változásai | |
A hús tartósítása | |
Étkezési zsírok | |
Hús- és kolbászáruk | |
Konzervek, fagyasztott húskészítmények | |
Szárnyasok | |
Vadak | |
Tojás és tojásos termékek | |
Halak, rákok, tintahalak | |
Törvényei rendelkezések | |
Sok fotóval, ábrával, táblázatokkal |