1.054.131

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Wine and Food Society's Guide to Cheese and cheese cookery

A Bor és Ételtársaság kalauza sajtokhoz és sajtételekhez

Szerző
Grafikus
Fotózta

Kiadó: The Wine and Food Society Publishing Company-World Publishing Company
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 254 oldal
Sorozatcím: The Wine and Food Society's Guide to...
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal és fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könyv bevezetője után, mely a sajtok korai történetével foglalkozik, a szerző azoknak a folyamatoknak szenteli a figyelmét, melyek segítségével készítik az egymástól messzemenően eltérő sajtfajtákat. A könyv fő része az összes jelentős sajtot tárgyalja, kivéve az olyan tényleg messze eső országokét, melyek nem akarják terméküket exportálni. A kötet sajtreceptek széles választékával zárul, köztük régi kedvencekkel és kevéssé ismert találmányokkal. A könyvben végig nagy figyelmet szenteltek a sajtok borokkal történő kombinációjának.
Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal.

Tartalom

sajtok, sajtételek, receptek, készítés, történet, kalauz

T. A. Layton

T. A. Layton műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: T. A. Layton könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem