A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The New York Times Natural Foods Cookbook

A New York Times szakácskönyve természetes ételekkel

Szerkesztő
New York
Kiadó: Avon Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 434 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 18 cm x 10 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Akik azt gondolják, hogy a természetes ételek a tökmagot és a melaszt jelentik, kellemesen meg fognak lepődni, ha belepillantanak ebbe a receptes könyvbe. A több mint 700 recept az előételektől kezdve a desszerteken át a bébiételekig minden ételfajtát lefednek, és friss, feldolgozatlan hozzávalókat kívánnak.

Tartalom

(Főzés, konyhaművészet, hagyományos ételek, Amerikai konyha, egészség)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem