A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The New York Times Cook Book

The New York Times szakácskönyve

Szerző
New York
Kiadó: Harper & Row Publishers
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény kötés
Oldalszám: 799 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Átdolgozott kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Amióta először kiadásra került 1961-ben, a "The New York Times Szakácskönyve" alapműnek számított az ínyenc otthoni szakácsok körében, mely mintegy 3 millió példányban kelt el. A könyvben található mintegy 1.500 recept most frissítésre, átdolgozásra került, és közel 40%-át kicserélték. A szerző új recepteket vett be könyvébe, melyekhez friss fűszernövényeket és ételfeldolgozási technikákat használt fel. Könyvét még több kínai, indiai és külföldi receptekkel egészítette ki, illetve új hal, saláta, kenyér, valamint hagyományos amerikai receptek is helyt kaptak e műben.

Tartalom

szakácskönyv, receptek, ételek, konyha

Craig Claiborne

Craig Claiborne műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Craig Claiborne könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem