1.062.428

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The New World Encyclopedia of Cooking

A főzés új világenciklopédiája

Chicago
Kiadó: Culinary Arts Institute
Kiadás helye: Chicago
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 800 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 28 cm x 23 cm
ISBN: 0-8326-0540-9
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A kötet több mint 4000 receptet tartalmaz, a legfinomabb klasszikus és jelenkori ételekkel, menükkel, specialitásokkal, hasznos főzési tanácsokkal és az ételekkel kapcsolatos tényekkel kiegészítve. A könyvben találhatunk recepteket Skandináviából, a hagyományos francia konyhából, olasz ételek receptjeit, amelyek éppoly változatosak, mint az ország régiói, de találunk meglepő fűszerezésű recepteket Magyarországról is, vagy bőséges német és bécsi recepteket a Hausfrau-k konyháiból, akik ötleteiket a közép-európai szomszédaiktól kölcsönözték. De a könyv nemcsak a külföldi konyhaművészet receptkönyve, hisz a regionális amerikai receptek is éppúgy részét képezik.
Emellett a kötet segítséget nyújt a nem hagyományos ételek ismert alapanyagokból történő elkészítéséhez is - az alapvető ételek kreatív összeállításához.

Tartalom

Recept, receptek, menük, specialitások, főzési tanácsok, receptek, skandináv konyha, francia konyha, olasz ételek, magyar ételek, német ételek, bécsi recepteket, amerikai ételek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem