A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The New Icelandic Cookbook

Az új izlandi szakácskönyv - 70 Recipes, Each recipe serves two persons/70 recept, minden recept két fő részére készül

Szerkesztő
Fordító
Fotózta
Reykjavík
Kiadó: Njála Books
Kiadás helye: Reykjavík
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 142 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 9979-9081-0-6
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Mitől olyan különleges az izlandi konyha? A válasz egyszerű: olyan nyersanyagból készülnek az izlandi ételek, amelyek szennyezésmentes természetes forrásból származnak: a tiszta óceánból és kristálytiszta tavakból származó halakból, olyan állatok húsából, melyeket hegyvidéki növényekkel etetnek, és olyan zöldségekből, melyek olyan klímán termesztenek, ahol nincs ipari szennyezés. Az izlandiak büszkék egyedülálló természeti környezetükre, és ez a büszkeség a konyhaművészetükben is megnyilvánul, mely a nemzeti hagyományokra épül.
Ez a szakácskönyv első a maga nemében, azoknak készült, akik beszélik az angolt, és szeretnének megismerkedni az izlandi konyhával, pl. miután meglátogatták ezt az országot. A könyv elsősorban az átlagolvasókhoz szól, akik szeretnék kipróbálni az izlandi konyhát. Mintegy 70-féle étel receptje található a könyvben, színes fotókkal illusztrálva.

Tartalom

Izland, szakácskönyv, recept, levesek, halételek, húsételek, desszertek, tradíció
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem