1.067.268

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The New Freezer Cookbook

Az új fagyasztott ételek szakácskönyve

Szerző
Grafikus
London
Kiadó: Aurum Press Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 1-85410-337-7
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez a szakácskönyv elengedhetetlen tárháza az információknak és inspirációnak minden olyan háztartás számára, ahol használnak mélyhűtőt. A kötet négy nagyobb fejezetre oszlik, amelyek mindegyike az egyik évszakra fekteti a hangsúlyt, bemutatva, hogy hogyan tudjuk a legteljesebb mértékben kihasználni a mélyhűtőnket az egész éven át. Ezzel sok időt, pénzt és stresszt takaríthatunk meg, hisz tudjuk, hogy akkor főzünk, amikor csak szeretnénk. A könyv az összes hasznos tanácsot ismerteti a mélyhűtéssel kapcsolatosan, és receptek bőséges választékát osztja meg az olvasóval, amelyekhez csak minimális előkészületek kellenek.

Tartalom

szakácskönyv, receptek, ételek, zöldség, gyümölcs, mélyhűtőtt
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The New Freezer Cookbook The New Freezer Cookbook
Állapot:
3.940 Ft
1.970 ,-Ft 50
10 pont kapható
Kosárba