1.067.297

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The french farmhouse kitchen

Szerző
New York
Kiadó: Exeter Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 175 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN: 0671-06542-4
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


THE FRENCil FARMHOUSE KITCHEfl
explores the wide variety of true regional French cuisine. At a time when enjoyment of good food has to be balanced against the rising cost of living, this book is a perfect source of inspiration. Any cook led to believe that French cooking is a complicated and expensive affair will be delighted to discover an abundance of delicious, easy to prepare dishes, made with the minimum of cost and fuss.
The book returns to the origins of French cooking, to the farmhouse where it began. The author gives the background to many of the dishes, explaining how the best of local and seasonal produce is used to make the regional specialties. She demonstrates the importance of fresh herbs in flavoring everyday dishes, and includes a chapter on their cultivation and use.
Eileen Reece was brought up in France and has spent much of her life there. She was educated in Angers, Maine-et-Loire, an area famous for its white wines and good food. It was there, at the age... Tovább

Fülszöveg


THE FRENCil FARMHOUSE KITCHEfl
explores the wide variety of true regional French cuisine. At a time when enjoyment of good food has to be balanced against the rising cost of living, this book is a perfect source of inspiration. Any cook led to believe that French cooking is a complicated and expensive affair will be delighted to discover an abundance of delicious, easy to prepare dishes, made with the minimum of cost and fuss.
The book returns to the origins of French cooking, to the farmhouse where it began. The author gives the background to many of the dishes, explaining how the best of local and seasonal produce is used to make the regional specialties. She demonstrates the importance of fresh herbs in flavoring everyday dishes, and includes a chapter on their cultivation and use.
Eileen Reece was brought up in France and has spent much of her life there. She was educated in Angers, Maine-et-Loire, an area famous for its white wines and good food. It was there, at the age of 14, that she started to learn at first hand the art of French cooking. She is now a recognised authority on the subject. Vissza

Tartalom


Vissza

Eileen Reece

Eileen Reece műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Eileen Reece könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem