1.056.330

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The food and cooking of Greece

A classic Mediterranean cuisine: history, traditions, ingredients and over 160 recipes

Szerző
Fotózta
London
Kiadó: Hermes House
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN: 978-1-84681-476-1
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A classic Mediterranean cuisine: history, traditions, ingredients and over 160 recipes An inspiring collection of over 160 wonderfully flavoured classic Greek recipes using popuiar and traditional ingredients Features everything from simple meze favourites, such as Hummus and Fried Squid, to more sumptuous feasts, such as Moussaka and Fiio-wrapped Fish An informative introduction celebrates the history and food culture of Greece, the wealth of fresh ingredients and the methods used in the preparation and cooking Easy-to-foliow illustrated step-by-step instructions ensure perfect results every time Over 700 colour photographs, with stunning pictures of every finished dish Complete nutritíonal information for every recipe

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem