1.063.262

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The essential cookbook

Nélkülönözhetetlen szakácskönyv - Key techniques and recipes for preparing delicious food/Alapvető technikák és receptek finom ételek készítéséhez

Szerző
New York
Kiadó: Bonanza Books
Kiadás helye: New York
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN: 0-517-469170
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez a szakácskönyv a konyhaművészet alapjait tárgyalja. Elmagyarázza a főzés kémiáját, és megmutatja, hogyan tehetünk csodát akár a legegyszerűbb étellel is. A főzési technikákon kívül a könyv bemutatja a konyhai eszközöket, elmagyarázza mit vásároljunk, és hogy hogyan tároljuk az ételeket, valamint elénk tárja a fagyasztás trükkjeit.

Tartalom

főzés, receptek, konyhaművészet, egyszerű

Zoë Camrass

Zoë Camrass műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Zoë Camrass könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem