A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Elegant Chef's Guide to Hors D'Oeuvres and Appetizers

A mesterszakács előételei és levesei

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
New Jersey
Kiadó: Chartwell Books Inc.
Kiadás helye: New Jersey
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 26 cm x 16 cm
ISBN: 0-89009-774-7
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Antony Worral-Thompson az éttermi vacsora új fogalmát találta fel Londonban, a híres Ménage á Trois étteremben. Minden fogása kulináris és egyben esztétikai élmény. Ebben a kötetben felfedi előételeinek titkát. Minden étel elkészítését elmagyarázza nekünk lépésről-lépésre. 66 színes fénykép illusztrálja a kiadványt.

Tartalom

(saláták, szószok, étvágygerjesztő, borjú, gomba, tenger gyümölcsei, rák, szakácsművészet, konyhaművészet, főzés)

Antony Worrall-Thompson

Antony Worrall-Thompson műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Antony Worrall-Thompson könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem