1.063.250

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Cuisine of Jacques Maximin

Jacques Maximin konyhája

Szerkesztő
London
Kiadó: Arbor House
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 287 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN: 0-877-958-10-6
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jacques Maximin a Nice-i Hotel Négresco szakácsa és a legünnepeltebb francia séfek egyike volt. Mind a régimódi, mind a modern konyhaművészetben jártas, és mindkettőből csakis a legjobbat nyújtja nekünk: friss hozzávalók fantáziadús használata, az ízek újszerű társítása, valamint az egészséges étkeizés iránti igény kielégítése. Így nemcsak elegáns fogások, de hagyományos, tápláló és egészséges ételek receptjeit is megtaláljuk a könyvben. Előtételek, levesek, halételek, húsételek, tészták, zöldséges ételek, desszertek.

Tartalom

(francia konyha, fokhagyma, vadételek, szakácsművészet, konyhaművészet, főzés, fagylalt)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem