1.066.456

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Concise Larousse Gastronomique

The World's Greatest Cookery Encyclopedia

Szerkesztő
London
Kiadó: Hamlyn
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 1.436 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 23 cm x 15 cm
ISBN: 0-600-60863-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


THE WORLD'S GREATEST COOKERY ENCYCLOPEDIA
Originally created by Prosper Montagne and published in 1938, Larousse Gastronomique is a classic cookery encyclopedia of world renown. This edition has been completely revised and updated by Robert Courtine, gastronomic columnist for Le Monde.
From abaisse to zuppa inglese via China tea, lobster, gazpacho and roast woodcock on toast, this comprehensive guide has recipes, tips and origins of almost every dish in history. Developments in appliances, nutrition and culinary knowledge are all included.
Packed with fascinating titbits and tips, this concise edition remains faithful to Prosper Montagne's original ideal: that a culinary panorama of the present day and a history of gastronomy could be created as a single work of reference.
'A must for the enthusiastic cook'
IDEAL HOME
'As valuable to a serious foodie as the OED is to a crossword fanatic'
MARIE CLAIRE
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The Concise Larousse Gastronomique The Concise Larousse Gastronomique
Állapot:
15.000 ,-Ft
75 pont kapható
Kosárba