1.067.474

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Complete Book of Japanese Cooking

The traditions, techniques, ingredients and recipes

Szerző
Fotózta
London
Kiadó: Hermes House
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 978-0-681-28004-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


the complete book of
Japanese Cooking
the traditions, techniques, ingredients and recipes
The expert, accessible guide to preparing, cooking and presenting Japanese food, shown step-by-step in over 700 color
photographs and more than 150 recipes •
Enter the wonderful world of ingredients in the Japanese kitchen

Everything you need to know about Japanese cooking equipment,
from steamers and rice cookers to sushi rolling mats and tempura fryers

Experience and enjoy the simple, elegant and delicious culinary delights of Japan, such as salmon teriyaki, chicken yakitori, miso soup,
soba noodles with tempura, pan-fried tofu and much, much more

The selection of dishes covers all the components of a traditional Japanese meal: rice and sushi; soups and noodles; vegetables
and seaweed dishes; beans, tofu and egg dishes; fish and shellfish;
poultry and meat recipes; and also some delectable desserts

"Winner of the Best Asian Cookbook in the 2001 Gourmand World... Tovább

Fülszöveg


the complete book of
Japanese Cooking
the traditions, techniques, ingredients and recipes
The expert, accessible guide to preparing, cooking and presenting Japanese food, shown step-by-step in over 700 color
photographs and more than 150 recipes •
Enter the wonderful world of ingredients in the Japanese kitchen

Everything you need to know about Japanese cooking equipment,
from steamers and rice cookers to sushi rolling mats and tempura fryers

Experience and enjoy the simple, elegant and delicious culinary delights of Japan, such as salmon teriyaki, chicken yakitori, miso soup,
soba noodles with tempura, pan-fried tofu and much, much more

The selection of dishes covers all the components of a traditional Japanese meal: rice and sushi; soups and noodles; vegetables
and seaweed dishes; beans, tofu and egg dishes; fish and shellfish;
poultry and meat recipes; and also some delectable desserts

"Winner of the Best Asian Cookbook in the 2001 Gourmand World Cookbook Awards" Vissza

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem