1.062.132

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Commonsense of Wine

A bor józansága

Szerző
Szerkesztő
London
Kiadó: The Wine and Food Society Limited
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 192 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: A címlap előtt a szerző színes portréjával illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

André L. Simon a világ gasztronómiai íróinak egyik doyenje, ebben a könyvében most a figyelmét a bor felé fordítja. A kötet egy átfogó bevezetéssel indul, melyben a bor témájával foglalkozik az ételekkel kapcsolatban, illetve a bor felszolgálásának és tartásának módszereiről, a boros poharakról, dekantálókról szól. A könyv fő része részletesen tárgyalja országról-országra, kontinensről-kontinensre az egyes borfajtákat, és a klasszikus bortermelő területek esetében az egyes szőlőkerteket.
A könyv igen olvasmányos kézikönyv, használata egyértelmű és egyszerű és tartalmazza mindazt az információt a borokról, melyre az átlag olvasónak szüksége lehet.

Tartalom

bor, borászat, szőlő, termelés, kézikönyv, borfajták, ország
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
The Commonsense of Wine The Commonsense of Wine The Commonsense of Wine

Az előzéklapon ex-libris címke látható.

A felső lapélek színezettek. Védőborító nélküli példány.

Állapot:
3.740 Ft
1.870 ,-Ft 50
15 pont kapható
Kosárba