1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tervezési irányelvek - Éttermi konyhaüzem

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: É. M. Dokumentációs és Nyomtatványellátó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím: Magyar Országos Tervezési Irányelvek
Kötetszám: 9-59
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrált. 150 példányban került kiadásra.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Általános rész5
Megnevezés és meghatározás5
Rendeltetési változások5
Befogadóképesség szerinti fokozatok6
Az üzemeltetés szempontjai6
Telepítés10
Kiszolgálási körzet nagysága10
Kapcsolat a közlekedési útvonalakhoz10
Kapcsolat a környezethez10
Tájolás11
Területi igény11
Területfelhasználás11
Betartandó távolságok12
Az épületek építészeti kiképzése12
Szintek, belmagasság12
Helyiségek tervezési adatai12
Konyhák13
Előkészítő és feldolgozó helyiségek14
Raktárak, hűtők14
Mosogatók19
Átvevő és kiadó helyiségek20
Adminisztrációs és személyzeti helyiségek20
Jóléti és egészségügyi helyiségek21
Közlekedőhelyiségek21
Az épület kivitelére vonatkozó különleges előírások22
Teherhordó szerkezetek22
Válaszfalak, burkolatok29
Szigetelés29
Nyílászáró szerkezetek30
Lépcsők és lejtők31
Kémények, szellőzők, felvonók31
Épületgépészeti berendezésre vonatkozó előírások31
Vízellátás31
Szennyvízelvezetés32
Csapadékvízelvezetés32
Fűtés és hűtés32
Szellőztetés és klímaberendezés32
Mesterséges világítás33
Üzemi energiaszolgáltatás33
Jelzőberendezés34
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem