1.067.664

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A legfinomabb ételek

Híres mesterszakácsok receptjeivel

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Akkord Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 960 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-252-017-9
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Néhány sor mindenről, ami igazán ínycsiklandó: az étlap csábítóan ingerlő és ízletes.
r
E fenséges ételek rövid leírásai új, magasabb színvonalat kínálnal< a kötelező olvasmányok sorában az igazi ínyencek számára, amikor a különleges ízek felkutatásában újabb nagy kalandjukra indulnak. Az A legfinomabb ételek, híres mesterszakácsok receptjeivel páratlanul finom ételek, ritka alapanyagok, fényűző ünnepek, és a valóban házias szakácsművészet kézikönyve, mely a világ konyhájának legfinomabb receptjeit ajánlja. A legkülönlegesebb zamatok és aromák listáját sorolja fel, amelyeket legalább egyszer mindenképpen meg kell ízlelni.
Tegyenek hát egy körutazást az indonéziai utca ételei és Franciaország hallevesei között, járják végig az ázsiai fűszerek útvonalát és a többi egzotikus, ízekben gazdag úti cél százait! Mindegyik étel leírása lebilincselő részleteket árul el az eredetéről és a történetéről, ötleteket ad a hozzávalók beszerzésére és tanácsokkal szolgál a lehető legjobb... Tovább

Fülszöveg


Néhány sor mindenről, ami igazán ínycsiklandó: az étlap csábítóan ingerlő és ízletes.
r
E fenséges ételek rövid leírásai új, magasabb színvonalat kínálnal< a kötelező olvasmányok sorában az igazi ínyencek számára, amikor a különleges ízek felkutatásában újabb nagy kalandjukra indulnak. Az A legfinomabb ételek, híres mesterszakácsok receptjeivel páratlanul finom ételek, ritka alapanyagok, fényűző ünnepek, és a valóban házias szakácsművészet kézikönyve, mely a világ konyhájának legfinomabb receptjeit ajánlja. A legkülönlegesebb zamatok és aromák listáját sorolja fel, amelyeket legalább egyszer mindenképpen meg kell ízlelni.
Tegyenek hát egy körutazást az indonéziai utca ételei és Franciaország hallevesei között, járják végig az ázsiai fűszerek útvonalát és a többi egzotikus, ízekben gazdag úti cél százait! Mindegyik étel leírása lebilincselő részleteket árul el az eredetéről és a történetéről, ötleteket ad a hozzávalók beszerzésére és tanácsokkal szolgál a lehető legjobb elkészítési módjáról is. A színes fényképfelvételek százai étvágyat csinálnak az ételhez, legyen bár olyan egyszerűen tökéletes, mint egy gránátalma, vagy olyan összetett és bőséges, mint egy Nyolc kincs kacsa.
A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ minden tájáról, így e könyv segítségével otthon is előállíthatjuk a világ legjobb konyhaművészeinek remekműveit. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Terry Durack

Terry Durack műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Terry Durack könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Állapot:
6.940 ,-Ft
35 pont kapható
Kosárba