1.062.389

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Terrines, foie gras et patés

Terrine, libamáj és pástétomok

Szerző
Grafikus

Kiadó: Éditions Glénat
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 91 oldal
Sorozatcím: La bonne cuisine de nos terroirs
Kötetszám: 12
Nyelv: Francia  
Méret: 20 cm x 20 cm
ISBN: 978-2-3571-0163-0
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Paul Bocuse (Collonges-au-Mont-d'Or, 1926. február 11. –) a 20. század egyik legnagyobb szakács ikonja.
Bocuse a nouvelle cuisine egyik legnagyobb alakja, amely a tradicionális haute cuisine classique-kal szemben az alacsony kalóriatartalomra és a jó minőségű, friss alapanyagokra koncentrál.

Tartalom

szakácskönyv, receptek, pástétom, máj, agyagedény, forma, rakott, hús, zöldség, gomba
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem