kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Tax és Társa kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 200 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-00-3591-X |
Megjegyzés: | Színes fotókkal, illusztrációkkal. |
Ajánló (Balázs mester, az asztali örömök historikusa) | 8 |
Előszó (Szakál László) | 11 |
Egy kis paprikatörténet | 14 |
Amit a magyar fűszerpaprikáról tudni kell | 18 |
Hogyan (ne) paprikázzunk? | 23 |
Paprika a táplálkozásban | 25 |
Csodaszer és vitaminforrás | 26 |
Paprikafüzérek, paprikamalmok | 31 |
Paprika a kalocsai népművészetben (Romsics Imre) | 48 |
167 étel receptje | |
Előételek | 63 |
Levesek | 71 |
Halak | 85 |
Marhahús/borjúhús | 97 |
Sertéshús | 113 |
Birkahús | 133 |
Szárnyasok | 141 |
Vadak | 149 |
Mártások | 157 |
Főzelékek | 161 |
Tészták | 173 |
Bográcsban készíthető ételek | 185 |
Irodalom | 196 |
Recept tartalomjegyzék | 197 |
Kiadói ajánló | 200 |