1.061.441

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Terítéken a lélek

Gasztropszichológia testnek és léleknek/Önismeret az ételeken keresztül

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 278 oldal
Sorozatcím: HVG Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-565-217-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


,Egy csipet gasztrotörténelem, pszichológia és önismeret egy kötetben, mindez egyszerre tudományos és szórakoztató gasztronyelven megírva. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek az étel több mint táplálék." MÁUTNER ZSÓFI
MIÉRT IDÉZ FEL ANNYI EMLÉKET EGY-EGY ÍZ?
MIT ÁRUL EL A FŐZÉSI STÍLUSUNK ÉS A KONYHÁNK RÓLUNK ÉS A CSALÁDUNKRÓL? MIT EGYÜNK, HOGY CSÖKKENTSÜK
; A DEPRESSZIÓ ESÉLYÉT? LÉTEZIK-E HATÉKONY FOGYÓKÚRA?
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, gasztropszíchológiával foglalkozó ételrajongó szerző tudományos eredményekkel, esetrészletekkel és számos érdekességgel illusztrálva mutatja be a gasztronómia és a mentális egészségünk közötti összefüggéseket. Megtudhatjuk, milyen üzenetet hordozhatnak az ételek, mit jeleznek a gyerekek, amikor nem hajlandók enni, vagy hogy miért kérdezik folyton a nagymamák, ízlik-e a főztjük. A szellemes és úttörő kötetből az is kiderül, - milyen hozadéka lehet az ételintoleranciának, és miként válhat a konyha meditációs térré. A számos... Tovább

Fülszöveg


,Egy csipet gasztrotörténelem, pszichológia és önismeret egy kötetben, mindez egyszerre tudományos és szórakoztató gasztronyelven megírva. Szívből ajánlom mindenkinek, akinek az étel több mint táplálék." MÁUTNER ZSÓFI
MIÉRT IDÉZ FEL ANNYI EMLÉKET EGY-EGY ÍZ?
MIT ÁRUL EL A FŐZÉSI STÍLUSUNK ÉS A KONYHÁNK RÓLUNK ÉS A CSALÁDUNKRÓL? MIT EGYÜNK, HOGY CSÖKKENTSÜK
; A DEPRESSZIÓ ESÉLYÉT? LÉTEZIK-E HATÉKONY FOGYÓKÚRA?
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, gasztropszíchológiával foglalkozó ételrajongó szerző tudományos eredményekkel, esetrészletekkel és számos érdekességgel illusztrálva mutatja be a gasztronómia és a mentális egészségünk közötti összefüggéseket. Megtudhatjuk, milyen üzenetet hordozhatnak az ételek, mit jeleznek a gyerekek, amikor nem hajlandók enni, vagy hogy miért kérdezik folyton a nagymamák, ízlik-e a főztjük. A szellemes és úttörő kötetből az is kiderül, - milyen hozadéka lehet az ételintoleranciának, és miként válhat a konyha meditációs térré. A számos -gyakorlat segítségével a pszichológia és'a gasztronómia ' ^ . iránt érdeklődők részesei lehetnek egy jóízű
önismereti utazásnak is. ^ , Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Czecz Fruzsina

Czecz Fruzsina műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Czecz Fruzsina könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem