kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Norico kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 80 oldal |
Sorozatcím: | Receptek mindenkinek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-9085-07-3 |
Nizzai halsaláta | 5 |
Kaviárral töltött sárgarépa | 5 |
Halla töltött uborka | 6 |
Szardíniás tál | 6 |
Kaviársaláta | 6 |
Rakott burgonya tonhallal | 7 |
Krumplilepény szardíniával | 7 |
Burgonya kagylóval | 7 |
Hallal töltött burgonya | 8 |
Tonhal burgonyával | 8 |
Kaviárral töltött tojás | 9 |
Tonhal sajtmártással | 9 |
Rák citrommártással | 10 |
Zelleres kagyló | 10 |
Spanyol fazék | 11 |
Tőkehal joghurtmártásban | 11 |
Hal cherrymártásban | 12 |
Tonhal párolt almával | 12 |
Tintahalragu | 13 |
Hal uborkával | 13 |
Csuka újhagymával | 14 |
Maréna fűszeres mártásban | 14 |
Lepényhaltekercs | 15 |
Pisztráng paradicsommal | 15 |
Makréla babérlevéllel | 16 |
Kagyló különlegesség | 16 |
Garnélarák vajjal | 16 |
Kelkáposztás rák | 17 |
Vegyes haltál | 17 |
Nyelvhaltekercs | 18 |
Töltött mangoldlevél | 18 |
Töltött szardínia | 19 |
Maréna hagymásan | 19 |
Ponty fokhagymával | 20 |
Hal kapribogyóval | 20 |
Tonhal bundában | 21 |
Cherrys halfilé | 21 |
Gombás lazac | 22 |
Pisztránghab salátával | 22 |
Kagylósragu | 23 |
Kagyló sajttal | 23 |
Garnélarák fokhagymás vajban | 24 |
Nyelvhalfilé tejszínes hagymás mártásban | 24 |
Ördöghalérme gombával | 24 |
Nyelvhaltekercs rákkal töltve | 25 |
Halszeletek kapribogyóval | 25 |
Halfilé parajjal | 26 |
Hal paradicsomos mártással | 26 |
Lazacpisztráng tormával | 27 |
Vörös márna szezámmaggal | 27 |
Tengeri hal zöldsalátával | 28 |
Rombuszhal zöldséggel | 28 |
Jakab-kagyló borsóval | 29 |
Tintahal tárkonnyal | 29 |
Pirított királyrák | 30 |
Homár vörös boros vajjal | 31 |
Osztriga currymártásban | 31 |
Makréla borsmártással | 32 |
Tejszínes kaviár burgonyával | 32 |
Tőkehalszelet gomba | 33 |
Lepény tárkonyosan | 33 |
Fogasfilé tejszínnel | 34 |
Lepényhal molnár módra | 34 |
Nyelvhalfilé spárgával | 34 |
Rombuszhal mandula | 35 |
Tejszínes csuka | 35 |
Maréna halász módra | 36 |
Pisztráng mandulával | 36 |
Rák kaporszósszal | 37 |
Sült kagyló | 37 |
Aranykeszeg | 38 |
Gyömbéres hal | 38 |
Makréla korianderrel | 39 |
Csuka vajmártásban | 39 |
Fűszeres pisztráng | 40 |
Garnélarák szójával | 41 |
Grillezett languszta | 41 |
Tintahal fokhagymával | 42 |
Feketekagyló francia módra | 42 |
Osztriga spenóttal | 43 |
Rákfarok megsütve | 43 |
Languszta tárkonyos vajjal | 43 |
Szt. Jakab-kagyló megsütve | 44 |
Ördöghalszeletek fűszerekkel | 45 |
Süllő rizlingmártással | 45 |
Borsmártásos fogasfilé | 46 |
Laposhal kapribogyós mártással | 46 |
Ponty cherrymártásban | 47 |
Tőkehal póréhagymával | 47 |
Tintahal fokhagymás mártással | 48 |
Rák dinnyével | 48 |
Konyakos homár | 49 |
Fűszeres kagyló | 49 |
Sz. Jakab-kagyló petrezselymes vajjal | 50 |
Osztriga pezsgővel | 50 |
Athéni angolna | 51 |
Halas egytál | 51 |
Fokhagymás angolna | 52 |
Rántott angolna | 52 |
Füstölt angolna tejszínhabbal | 53 |
Angolna édeskömény-mártásban | 53 |
Kínai angolna | 53 |
Szőlős angolna | 54 |
Különleges halleves | 54 |
Almaboros angolna | 55 |
Angolna angolosan | 55 |
Angolna diómártással | 56 |
Halragu I. | 56 |
Halragu II. | 57 |
Angolna rákmártással | 57 |
Angolna sárgarépamártással | 58 |
Angolna spanyol módra | 58 |
Kevert halragu | 59 |
Zöldborsós angolna | 59 |
Kelkáposztás hal | 60 |
Barmidapástétom édesköménnyel | 60 |
Barmida tejföllel | 61 |
Édesköményes hal | 61 |
Babos barmida | 62 |
Halpuding | 62 |
Kapros barmida | 62 |
Sajtos halfilé | 63 |
Korianderes halfilé | 63 |
Norvég leves | 64 |
Hagymás halfilé | 64 |
Szőlősleveles halfilé | 65 |
Halszeletek brokkolival | 65 |
Rákmártásos halfilé | 66 |
Halfilé tojásmártásban | 66 |
Halfilé fűszeres mártásban | 67 |
Rakott hal kaporral | 67 |
Mazsolás halrúd | 68 |
Firenzei amurszelet | 68 |
Pikáns amurszelet | 69 |
Vörösboros amurszelet | 69 |
Amurleves gombával | 70 |
Gombával töltött amur | 70 |
Hagymás amur | 71 |
Lecsós amur | 71 |
Sajtos halfilé | 72 |
Sörös amur | 72 |
Tormás amur | 73 |
Zöldséges amur | 73 |
Fokhagymás busa | 74 |
Hagymás busa | 74 |
Kapros busa | 74 |
Mogyorós busa | 75 |
Tartalomjegyzék | 76 |