kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Modell Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 143 oldal |
Sorozatcím: | Burda könyvek |
Kötetszám: | 4 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 29 cm x 22 cm |
ISBN: | 963-02-8767-6 |
Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
Az egészséges táplálkozás alkotóelemei | 6 |
A természetes táplálkozás értékrendje | 10 |
Csíráztatás a konyhakertben | 12 |
Előételek, finom falatok és müzlik | 14 |
Levesek és egytálételek | 28 |
Főételek hússal, hallal vagy tojással | 40 |
Csőben sültek, felfújtak és más, sütőben készült fogások | 66 |
Vegetáriánus főételek és köretek | 80 |
Desszertek, zöldség- és gyümölcsitalok | 106 |
Tudnivalók: | |
a gabonafajtákról | 122 |
a hüvelyesekről | 124 |
az olajos magvakról | 126 |
a csíráztatóedényekről | 128 |
A természetes konyha ABC-je | 130 |
Fűszernövények lexikona | 134 |
Fűszerek lexikona | 136 |
Zöldség- és gyümölcsnaptár | 138 |
Receptmutató | 140 |