Fülszöveg
VAN, AKI HŰVÖSEN SZERETI -^
Méghogy holt időszak! Nincs az a téli hideg, amiben ne juthatna friss, saját termesztésű zöldséghez, aki megismeri e könyv szereplőit a klasszikus káposztáktól kezdve a saláták sokféleségén át a pak choi néven is ismert bordáskelig, vagy a bimbós kel és a fodros kel keresztezése révén létrejött különleges „rózsabimbókig". Több mint 40, télen is szedhető zöldség részletes portréját állította össze a szerző, beleértve a termesztésükkel, gondozósukkal és a vetésforgóval kapcsolatos összes említésre érdemes részletet.
Annak is érdemes elolvasnia a könyvet, akinek nincs kertje, hiszen az is kiderül belőle, hogy nemcsak magasógyós-ban vagy növényházban, de még egy-egy balkonlódóban is megteremhet némi friss, ropogós zöldség télire.
Ideje tehót újraértelmezni a telet, hosszabbítsuk meg bótran a szezont, és fedezzük fel, mennyire sokszínű és ízekben gazdag tud lenni a hideg időszak zöldségfelhozatala is!
HA A SAJÁT KERTÜNKBEN SZEDJÜK TÉLEN A ZÖLDSÉGET,...
Tovább
Fülszöveg
VAN, AKI HŰVÖSEN SZERETI -^
Méghogy holt időszak! Nincs az a téli hideg, amiben ne juthatna friss, saját termesztésű zöldséghez, aki megismeri e könyv szereplőit a klasszikus káposztáktól kezdve a saláták sokféleségén át a pak choi néven is ismert bordáskelig, vagy a bimbós kel és a fodros kel keresztezése révén létrejött különleges „rózsabimbókig". Több mint 40, télen is szedhető zöldség részletes portréját állította össze a szerző, beleértve a termesztésükkel, gondozósukkal és a vetésforgóval kapcsolatos összes említésre érdemes részletet.
Annak is érdemes elolvasnia a könyvet, akinek nincs kertje, hiszen az is kiderül belőle, hogy nemcsak magasógyós-ban vagy növényházban, de még egy-egy balkonlódóban is megteremhet némi friss, ropogós zöldség télire.
Ideje tehót újraértelmezni a telet, hosszabbítsuk meg bótran a szezont, és fedezzük fel, mennyire sokszínű és ízekben gazdag tud lenni a hideg időszak zöldségfelhozatala is!
HA A SAJÁT KERTÜNKBEN SZEDJÜK TÉLEN A ZÖLDSÉGET, AZZAL
• a lehető legtöbbet tesszük a klímavédelemért, hiszen nehéz elképzelni ennél helyibb és szezonóiisabb zöldségfelhozatalt,
• megteremtjük a csalódunk egész éves zöldségönellátását,
• kevesebb kórtevővel és betegséggel kell szómolnunk.
Vissza