kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Vince Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 64 oldal |
Sorozatcím: | Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 21 cm |
ISBN: | 978-963-9731-26-4 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
Zöldsaláta meleg laskagombával | 4 |
Borscs burgonyás piroggal | 6 |
Pot-au-feu | 8 |
Pisztrángkrém metélőhagymás citrommártással | 10 |
Jakab-kagyló dieppe-i módra | 12 |
Consommé csirkehúsgombóccal | 14 |
Tanyasi húspástétom | 16 |
Wellington bélszín | 18 |
Bárányérmék feketeribizli-mártással | 20 |
Zsályás sertéskaraj | 22 |
Kacsasült karamellizált karalábéval | 24 |
Báránybecsinált fokhagymás-tejszínes mártásban | 26 |
Marhasült Yorkshire pudinggal | 28 |
Csőben sült burgonyás lazac póréval | 30 |
Normandiai szűzpecsenye | 32 |
Báránysült vegyes körettel | 34 |
Steak- és vesepuding | 36 |
Töltött borjútekercs | 38 |
Bárányragu burgonyával | 40 |
Szirupos mandulatorta | 42 |
Gyömbéres rebarbaratorta karamellmártással | 44 |
Gyümölcsös tallér vaníliasziruppal | 46 |
Gőzölt narancsos sütemény | 48 |
Csokoládé-gesztenye pástétom | 50 |
Vörösboros körte | 52 |
Sült tejberizs | 54 |
Gyümölcsös pite | 56 |
Sült almakarikák | 58 |
Almás habcsók málnatükrön | 60 |
Tanácsok és tippek | 62 |
Tárgymutató | 64 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.