A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tejből, tejtermékből májbetegeknek

Szerző
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 15 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A máj egyes megbetegedéseinél gyógyító, védő hatása van a tejnek, tejtermékeknek. Fehérjetartalmuk segíti a máj működését. A heveny májgyulladás javuló, gyógyuló szakaszában... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A máj egyes megbetegedéseinél gyógyító, védő hatása van a tejnek, tejtermékeknek. Fehérjetartalmuk segíti a máj működését. A heveny májgyulladás javuló, gyógyuló szakaszában szükséges diétához a teljes értékű fehérjét tartalmazó élelmiszerek közül a tej, a savanyított tejtermékek: joghurt, kefir, tehéntúró használható fel először. Idült májgyulladás esetén bőséges fehérjetartalmú ételeket készíthetünk a rendszerint étvágytalan betegeknek túró, sajt, tejpor, tej segítségével.
Májbetegedéseknél csak kevés zsiradékot használunk, hogy mérsékeljük az epekiválasztást és megkönnyítsük az emésztést. Könnyen, jól emészthető zsírfajta a vaj, ezért felhasználása előnyös. Bármilyen kis mennyiséget is teszünk belőle az ételbe, kitűnően ízesít. A meleg vajjal készített ételek illatát általában nem kedvelik, így inkább tálalás előtt tegyük a friss, esetleges apróra tört vajat az ételbe vagy az ételre, és az ételkészítés során semmiféle más zsiradékot ne használjunk. Vissza

L. Deli Magda

L. Deli Magda műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: L. Deli Magda könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tejből, tejtermékből májbetegeknek
Állapot:
940,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
3 antikvár könyvből 1 INGYEN!