1.058.304

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Techniques in Protein Chemistry

Szerző
Amszterdam
Kiadó: Elsevier Publishing Company
Kiadás helye: Amszterdam
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 310 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 22 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal, fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


TECHNIQUES IN PROTEIN CHEMISTRY
by
J. LEGGETT BAILEY
Twyford Laboratories, London, Great Britain
. I
I I I ¦
i'


The principal aim of this monograph is to offer guidance to biochemists who have limited practical experience of protein chemistry, and yet wish to undertake tentative characterization and structural investigation of the proteins or peptides which interest them. Such workers will clearly require assistance in the selection of suitable techniques because of the variety of applications and modifications developed in recent years, and because these have not hitherto been comprehensively and critically surveyed in a single publication.
The result of selective condensation of a large body of literature, this essentially practical handbook should enable the non-specialist to try out the analytical procedures described without recourse to original sources. At the same time, advanced workers will be interested to have preliminary details of promising new methods.... Tovább

Fülszöveg


TECHNIQUES IN PROTEIN CHEMISTRY
by
J. LEGGETT BAILEY
Twyford Laboratories, London, Great Britain
. I
I I I ¦
i'


The principal aim of this monograph is to offer guidance to biochemists who have limited practical experience of protein chemistry, and yet wish to undertake tentative characterization and structural investigation of the proteins or peptides which interest them. Such workers will clearly require assistance in the selection of suitable techniques because of the variety of applications and modifications developed in recent years, and because these have not hitherto been comprehensively and critically surveyed in a single publication.
The result of selective condensation of a large body of literature, this essentially practical handbook should enable the non-specialist to try out the analytical procedures described without recourse to original sources. At the same time, advanced workers will be interested to have preliminary details of promising new methods. Finally, the simple presentation of the subject matter should appeal to scientists in related fields who require a concise, up-to-date summary of experimental techniques currently used in protein chemistry. Vissza

Tartalom


Vissza

J. Leggett Bailey

J. Leggett Bailey műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: J. Leggett Bailey könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Techniques in Protein Chemistry Techniques in Protein Chemistry Techniques in Protein Chemistry Techniques in Protein Chemistry Techniques in Protein Chemistry Techniques in Protein Chemistry

Könyvtári könyv volt. A védőborító szakadozott. A lapélek foltosak.

Állapot: Közepes
4.980 Ft
3.980 ,-Ft 20
20 pont kapható
Kosárba