1.067.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tavaszi bőségtál

Szerkesztő
Lektor
Déva
Kiadó: Corvina Kiadó Kft
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény kötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: Erdélyi Konyha recepteskönyvek
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-973-622-684-7
Megjegyzés: További szerzők a könyvben. Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A hosszú, hideg, fizikai és lelki tartalékokat ^ egyaránt kimerítő tél után mivel lendíthetnénk
kedélyállapotunkon és erőnlétünkön, ha nem a kora tavasszal sarjadzó, fríss leveles zöldségekkel? A klorofilíban gazdag spenót, sóska, fejes saláta és medvehagyma, de a roppanós hónapos retek, zöldhagyma és a prímőr zöldségek is mind olyan táplálékokat tartalmaznak, amelyekkel feltölthetjük a télen kiürült „vitaminraktárunkat". Ezekhez a fríss zöldekhez jól illik a húsvéti ünnepkör jellegzetes húsféléje, a bárányhús, a tojás és a hal, de akár a szárnyasok húsa vagy a sonka is. A fennebb említett hozzávalókból ízletes salátákat, könnyű leveseket és pompás főételeket készíthetünk, ehhez szolgál néhány ötlettel az Erdélyi Konyha szerkesztőcsapata, illetve néhány Erdélyhez kötődő gasztroblogger.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem